Goedkoop helm kopen online

Wanneer je een scooter koopt moet je een flink bedrag uitgeven, en dan moet je ook nog eens accessoires bestellen. Een helm kopen staat dan als eerste op het lijstje, kun je hiermee kosten besparen? Het korte antwoord is “ja, je kunt goedkoop een helm kopen online”, maar de vraag is of je dat ook moet doen. Uiteindelijk is een dure helm kopen in de webshop nog altijd een beter alternatief dan een ziekenhuisbezoek of erger… Combineer het beste van twee werelden, en koop een goedkope helm die wel betrouwbaar is bij www.scooteronderdelenshop.com.

De beste webshop voor een helm kopen online is scooteronderdelenshop.com, bekijk direct het volledige assortiment scooter helmen.

Hoe kun je goedkoop een helm kopen?

Er zijn verschillende manieren om een helm te kopen die niet duur is:

  1. Een tweedehands helm kopen: Je kunt enkele tientjes besparen en een tweedehands helm kopen, maar je weet dan niet zeker of de maat helemaal klopt, of er ergens scheurtjes zitten en of de voering goed schoon is. Deze optie is niet aan te raden dus.
  2. Een budget helm kopen: Je hoeft echt geen bekend merk helm te bestellen voor een goede kwaliteit product, er zijn minder bekende merken die ook goede helmen maken. Het is wel slim om jouw scooter helm bij een betrouwbare winkel te bestellen.
  3. Online helm kopen: Je kunt online vaak dezelfde kwaliteit helmen bestellen maar dan goedkoper. Je hebt daarnaast ook een zichttermijn waarmee je zeker weet dat je de juiste aanschaf maakt.

Direct online een nieuwe scooter helm kopen? Ga dan direct naar www.scooteronderdelenshop.com voor een grote collectie nieuwe helmen met garantie.

Welke soorten scooter helmen kun je bestellen?

Er zijn drie soorten helmen, ze hebben elk hun eigen unieke kenmerken:

  • Integraalhelm: Veiliger wordt het niet, dit is een gesloten helm die de meest bescherming biedt. Wanneer je langere ritten maakt in onveilige omstandigheden is een integraalhelm de beste optie.
  • Systeemhelm: Deze helm lijkt veel op een integraalhelm, maar je kunt het vizier opklappen. Dat is handig wanneer je korte tussenstops maakt en niet steeds de helm wilt afzetten. De bescherming is goed, maar niet zo sterk als bij de integraalhelm.
  • Jethelm: Deze helm biedt de minste bescherming, en is vooral geschikt voor scooters die op veilige wegen rijden, en niet zo snel. Het is de ideale helm voor snorscooters waarbij een helm dragen niet verplicht is, maar wel wat extra beveiliging geeft. Hier vind je dan een overzicht van goedkope doch kwalitatieve jethelmen.

Helm online in de opruiming aanschaffen

We gaven al eerder aan dat je online vaak goede deals kunt krijgen op scooter helmen, www.scooteronderdelenshop.com is een Nederlandse webshop met een ruime keuze in betaalbare scooter helmen. Je kunt nog goedkoper een helm kopen online door op deze site naar de opruiming categorie te zoeken, zo vind je voor weinig geld een goede helm. Houd er wel rekening mee dat je de juiste maat helm bestelt, een te krappe helm is niet comfortabel en een te ruime helm kan je zicht hinderen.

Op www.scooteronderdelenshop.com vind je naast goedkope helmen ook een handige maattabel waarmee je snel de juiste helm kunt kiezen.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.