Matzwarte Awax Fashion Uni jethelm

Veiligheid en bescherming is de allerbelangrijkste reden voor het dragen van een helm. Gelukkig worden de meeste helmen tegenwoordig gemaakt met behulp van de nieuwste technieken die zorgen voor een optimale bescherming. Awax helmen is een van de grotere helmenproducenten op de markt en een naam die je hoogstwaarschijnlijk al tegengekomen bent in je zoektocht naar een helm. Naast betrouwbaar en veilig is de matzwarte Awax Fashion ook nog eens een fantastisch exemplaar om te zien.

Tip: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/

Veilige en betrouwbare helm met fijne pasvorm

De Awax Fashion is een zeer betrouwbare helm. De schaal van de helm is gemaakt van polycarbonaat, wat zeer veel gebruikt materiaal is in scooterhelmen, vanwege het lichte gewicht en de hardheid van de buitenkant. Onder de schaal zit een erg goede tussenlaag, die zorgt voor een goede demping die bescherming biedt in geval van valschade. De helm is uitgerust met een zeer fijne dikke binnenvoering die zorgt voor een beschermend gevoel en een ultieme pasvorm. De binnenvoering in combinatie met het relatief lichte gewicht van de helm, zorgt voor een erg comfortabel gevoel tijdens het rijden. De veiligheidssluiting is in lengte verstelbaar en zorgt dat de helm niet beweegt tijdens het rijden. De sluiting is bovendien voorzien van een extra fijn kinstuk, die zorgt dat de sluiting niet over de kin schuurt en irritatie veroorzaakt.

Jethelmen overzicht: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/helmen/jet/

Prachtige retro jethelm met moderne details

De Fashion van Awax is een schitterende helm om te zien. De helm heeft een klassieke retro vormgeving, die wordt geaccentueerd door de vintage vorm van het krasvrije vizier en de leren randen die om de helm heenlopen. De matzwarte kleur van de buitenschaal van de helm zorgt voor een zeer stijlvolle uitstraling. Boven het vizier loopt er een mooie print over de bovenkant van de helm in zilverkleur, die de merknaam ‘Fashion’ weergeeft. Deze zilverkleurige bedrukking op de matzwarte schaal zorgt voor een prachtig modern detail op een zeer stijlvolle retro helm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.