Mijn apk afgekeurde auto verkopen, hoe doe ik dat?

De afgelopen jaren heb je met jouw auto eigenlijk alles meegemaakt. Je bent er ontelbare keren mee naar je werk gereden, je hebt er honderden keren boodschappen mee gedaan, je hebt ermee over de snel weggereden alsof je in een Formule 1 bolide reed, en jouw vierwieler heeft de nodige taxiritjes naar de stad overleefd om te bobben voor jouw dronken kameraden. Tot nu dan. Want het is raar maar waar, jouw auto is dan toch echt op het punt gekomen dat deze niet meer door de apk is gekomen. Je snapt er eigenlijk niets van, want volgens jou reed deze afgekeurde auto eigenlijk nog “prima”. Helaas mag je er niet meer in rijden en zal hij naar de sloop moeten. Of niet? Op deze manier vang je er nog wat geld voor!

Repareren of verpatsen?

Het is altijd een lastige afweging. Ga ik mijn auto nog op laten knappen of zijn de reparatiekosten zo hoog dat ik beter een nieuwe kan kopen. Regelmatig gebeurt het dat de auto financieel total loss wordt verklaard en in dat geval kun je beter een nieuwe aanschaffen.

Kan ik iedere auto bij jullie kwijt?

Ja in principe wel, wij accepteren sloopauto’s en autowrakken, tweedehands roestbakken, oldtimers, hybride en elektrische auto’s, noem het allemaal op. In iedere auto zitten wel een paar elementen die waardevol zijn. Het geld dat wij er voor betalen hangt uiteraard af van het soort auto en in welke staat deze verkeerd.

Jouw apk afgekeurde auto verkopen doe je zo!

Bij ons kun je eenvoudig jouw auto met gebreken verkopen. Als het nodig is, halen we hem zelfs bij je op. Jij geeft de mankementen van de auto door en vervolgens gaan wij hem demonteren. De vloeistoffen worden verwijdert en de bruikbare onderdelen, zoals een accu of katalysator worden uit de auto gehaald. Vervolgens gaat de sloopauto richt het oud ijzer. Jij bent je rotzooi kwijt én hiervoor krijg je dus gewoon betaald! Win-win situatie! Op zoek naar een goede partij om jouw apk afgekeurde auto te verkopen? Klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.