Occasions

Tips bij het aanschaffen van Motor Occasions

U bent van plan een tweedehands motor op te kopen bij een occasion dealer? U heeft geen idee welke tips en welke handige feitjes uw alvast kunt bestuderen, dan hebben wij deze pagina volledig voor u ingericht op basis van de meest ideale tips bij het oriĆ«ntatieproces van eenĀ aankoop. Occasion motors zijn vaak goed gebruikt en kunnen dus ook hier en daar de mankementen hebben die u op het eerste gezicht niet direct zal zien. Neem daarom altijd de tijd bij het aankopen van een occasion en maak een uitgebreide proefrit!

Waar opletten bij het kopen van een occasion

Waar kunt opletten tijdens het kopen van een tweedehands motor? Door uw instinct te gebruiken en met een gezond verstand naar de dealer toe te stappen hebt u de basis al in uw zak meegenomen. Ook zijn een enkele tips ook handig om mee te nemen voordat u daadwerkelijk een aankoop zal realiseren, hieronder hebben wij een enkele handige tips uitgezet om u zo een duidelijk beeld te kunnen laten schetsen hoe dealers naar u kijken tijdens een bezoek aan uw occasion dealer:

  • Kloppen de gegevens van het voertuig waar u, interesse naar heeft?
  • Kan de verkoper meer vertellen over de onderhoud die deze motor door de jaren heen heeft gehad.
  • Controleer de gegevens altijd bij RDW
  • Heeft u toegang tot het Nationale Service portaal
  • Krijgt uw toekomstige motor een afleverbeurt

Wanneer u deze tips opvolgt zit u vaak al snel met een goed gevoel bij uw occasion dealer. Omdat een proefrit maken van belang is hebben wij hier ook een enkele tips voor een proefrit bij uitgedacht.