Private lease van een elektrische auto nu ook mogelijk!

Natuurlijk wilt u meehelpen aan een beter milieu, maar het moet ook passen binnen uw budget. Iedereen weet dat elektrisch auto rijden vele malen beter is voor de CO2 uitstoot dan het rijden in een auto op benzine of diesel. Maar als men kijkt naar de aanschafprijs van zo’n auto met elektromotor dan schrikken de meeste mensen. Een elektrische auto is namelijk vele malen duurder dan een auto op fossiele brandstof. Dit is de reden om het elektrisch rijden nog even uit te stellen. Maar het besluit om juist niet elektrisch te gaan rijden zorgt er ook voor dat u dief bent van uw eigen portemonnee!

Elektrisch rijden is goedkoper dan rijden op een fossiele brandstof

Ok, het aanschaffen van een auto met elektromotor is vele malen duurder dan het kopen van een auto op benzine of diesel. Maar als u even niet kijkt naar de aanschafprijs maar puur naar het rijden in een elektrische auto. Dan scheelt dit ten opzichte van het rijden op een fossiele brandstof maar liefst 50% in de kosten! U hoeft namelijk niet meer naar het tankstation voor het tanken van dure benzine of diesel. U laad voordelig uw auto thuis op via een laadpunt. U hoeft ook geen wegenbelasting meer te betalen. Daarbij is het onderhoud aan een auto met elektromotor vele malen goedkoper omdat deze auto’s minder slijten ten opzichte van de auto’s met een brandstof motor.

Private lease van een elektrische auto is de oplossing!

Dus als u geen auto hoeft aan te schaffen dan is het rijden in een elektrische auto vele malen voordeliger. Wilt u een nieuwe elektrische auto hebben en genieten van het voordelig rijden? Wilt u op deze manier het milieu en uw portemonnee sparen? Kies er dan voor om een elektrische auto via private lease te nemen. U betaald geen hoog aankoopbedrag, u betaald slechts een vast maandbedrag voor uw nieuwe elektrische auto. Maar private lease van een elektrische auto heeft nog veel meer voordelen.

De voordelen van private lease van een elektrische auto

U rijdt met private lease een gloednieuwe elektrische auto zonder daar direct een groot bedrag voor te betalen. U besluit vooraf hoeveel jaar u wilt rijden met deze auto. Na afloop van uw private lease contract levert u de elektrische auto weer in bij de leasemaatschappij. U bent nu vrij om een nieuw contract af te sluiten en te genieten van wederom een gloednieuw elektrische auto. Op deze manier blijft u altijd een kwalitatief goede en technisch nieuwe auto rijden. Het private leasen van een elektrische auto is ook de meest zorgeloze manier van autorijden. U heeft werkelijk bijna nergens omkijken naar. U dient uiteraard wel te zorgen dat uw auto op tijd wordt opgeladen. Verder regelt de leasemaatschappij de rest. Denk aan verzekering, onderhoudsbeurten, vervangend vervoer bij een ongeval, defect of schade. Met private lease verzekert u uzelf dus van continu perfect vervoer. Kiest u voor private lease van een elektrische auto dan rijdt u ook nog eens zo voordelig mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.