Tips na een proefrit

Nadat u een proefrit heeft gemaakt komen hier ook nog eens een enkele handige tips bij kijken, zo is het natuurlijk niet prettig als u na een proefrit er achter komt dat U de gene, bent volgens de dealer die zijn motor kapot heeft gemaakt. Dit soort problemen zal u gemakkelijk uit de weg kunnen gaan door middel van duidelijke afspraken te maken voordat u een daadwerkelijke proefrit gaat maken.

  • Loop altijd een rondje om de motor heen
  • Maak een lijstje met problemen die zich nu voor doen voordat u de motor autoschade-hagelstenenheeft aangeraakt. ( zet dit samen met de dealer op papier )
  • Start de motor en luister samen met de occasion dealer
  • Laat eventueel de dealer zelf eerst een klein rondje rijden over zijn terrein

Heeft u ook deze tips meegenomen en samen uitgevoerd met uw dealer dan bent u zo goed als klaar, om daadwerkelijk een beslissing te kunnen nemen.

Definitieve aankoop realiseren

U bent aangekomen op het moment van beslissen! Het lijkt erop dat alles in orde is en de proefrit is enorm goed bevallen. Maar toch voelt u nog steeds een klein beetje wantrouwen in het verkoop verhaal, dan kunt u altijd overwegen om samen met uw dealer een afspraak op te zetten die op basis van een proeftijd gerealiseerd kan worden. Ook kan u tegenwoordig gemakkelijk bij elke dealer een termijn afspreken qua betalingen dit kan ook zeker voor vele particulieren erg gunstig zijn.