Wat zijn jumboblokken?

Jumboblokken worden vaak gebruikt bij parkeerplaatsen, pleinen, winkelgebieden of langs bermen. Het zijn grote blokken met een halfronde, bollende bovenkant. Ze hebben vaak de afmeting van 45x90x48 centimeter.  Je ziet ze er veel in het staatbeeld verschijnen omdat ze perfect zijn als obstakels. Omdat ze zo groot zijn is het onmogelijk om er met een auto overheen te rijden. Bestuurders verminderen vaak vaart als ze de jumboblokken zien, waardoor ze dus een erg effectief hulpmiddel zijn in het verkeer. Ook zijn ze erg effectief als inbraakpreventie bij bijvoorbeeld winkelcentra. Tegenwoordig gebeuren er vaak ramkraken, maar door jumboblokken voor de showroom te plaatsen zorg je ervoor dat het bijna onmogelijk is om door te rijden.

Verschillende jumboblokken bij Jumboblokken.nl

Jumboblokken.nl heeft een ruim aanbod aan jumboblokken, stootbanden en schrikblokken. Deze zijn allemaal in verschillende maten en kleuren te bestellen. Je kunt natuurlijk gewoon simpel grijs nemen, maar om ze meer te laten opvallen kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld geel, rood of groen. De jumboblokken zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit beton en zijn slijtvast. Hierdoor gaan ze extra lang mee. Ook kun je extra grote jumboblokken bestellen die speciaal bedoeld zijn om inrijden te voorkomen.

Offerte aanvragen

Op Jumboblokken.nl kunt je eenvoudig een offerte aanvragen. Op de website kun je kijken welke jumboblokken je precies wilt hebben en welke kleur. Mocht je nog vragen hebben over de jumboblokken dan kun je natuurlijk altijd advies vragen aan de medewerkers. Als je de offerte hebt aangevraagd krijg je binnen 24 uur na aanvraag een reactie terug. Zo weet je snel wat de kosten worden. De jumboblokken worden tegen een scherpe prijs geleverd en mocht je nog iets willen veranderen dan denken de medewerkers graag met je mee. Op de website van Jumboblokken.nl kun je meer informatie vinden over de jumboblokken en het aanvragen van een offerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.